Szabó Vivien (2017) Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
komolyan_vegleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Mirelit, Konzerv, Tartósított termék |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 16. 15:21 |
Utolsó módosítás: | 2020. Júl. 09. 12:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |