Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában

Pallos Orsolya (2017) Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK, Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanársegéd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Minőség, Cukrászati termék, Alapanyag, fine dining, Kézművesség
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 16. 15:58
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 31. 10:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet