Balló Ildikó (2014) Gasztronómia utazás Erdélyben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZAKDOLGOZATfinal.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Az dolgozat betekintést nyújt a Kárpát-medence tájjellegű konyháiba. Kiemelve Erdély, azon belül Marosvásárhely főzési és étkezési szokásait.
Magyar cím
Gasztronómia utazás Erdélyben
Angol cím
Gastronomical trip in Tansylvania
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Erdély, Gasztronómia, Tájjellegű konyha, Tájétel, Étkezési szokások |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Szep. 27. 11:31 |
Utolsó módosítás: | 2020. Ápr. 02. 10:32 |
Actions (login required)
Tétel nézet |