Kiss Tamás Norbert (2017) The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary_Kiss Tamás Norbert_2017.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A molekuláris mixológia helyzetét vizsgálja Magyarországon. Ismerteti a használt technikákat, anyagokat. Öszehasonlít egy klasszikus és egy molekuláris koktélt.
Magyar cím
A Molekuláris Mixológia Jelenlegi Helyzete Magyarországon
Angol cím
The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Cocktail, Molecular Mixology, Molecular Gastronomy, Cocktail Tasting, Molecular Mixology techniques |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 16. 10:51 |
Utolsó módosítás: | 2017. Jún. 22. 10:47 |
Actions (login required)
Tétel nézet |