Pálfalvi Brigitta (2014) A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Pálfalvi Brigitta Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (981kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Tokaji borvidék, Borgasztronómia, Világörökség, Szepsy, Gróf Degenfeld, Sauska, Borkülönlegesség |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 10. 16:44 |
Utolsó módosítás: | 2015. Dec. 12. 12:51 |
Actions (login required)
Tétel nézet |