A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában

Pálfalvi Brigitta (2014) A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Pálfalvi Brigitta Szakdolgozat.pdf] PDF
Pálfalvi Brigitta Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (981kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Tokaji borvidék, Borgasztronómia, Világörökség, Szepsy, Gróf Degenfeld, Sauska, Borkülönlegesség
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 10. 16:44
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 12. 12:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet