Török Csilla Anna (2014) Hungarikumok - A zserbó, mint Hungarikum. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZAKDOLG_TÖRÖKCSILLAANNA.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | hungarikum, HÍR, hagyományok, zserbó, Gerbeaud |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 10. 17:02 |
Utolsó módosítás: | 2015. Dec. 15. 13:16 |
Actions (login required)
Tétel nézet |