Bodó Péter (2017) A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat Bodó-Péter (X83L6Q) végleges F..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Novotel Budapest Danube Hotel, Étel kínálat elemzése, Választék kialakításának szempontjai, italkínálat elemzése |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 09. 10:10 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 31. 13:16 |
Actions (login required)
Tétel nézet |