Bodó Péter (2017) A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 Szakdolgozat Bodó-Péter (X83L6Q) végleges F..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB)  | 
          
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Novotel Budapest Danube Hotel, Étel kínálat elemzése, Választék kialakításának szempontjai, italkínálat elemzése | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg | 
| Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 09. 10:10 | 
| Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 31. 13:16 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
