Speciality kávé, mint új kávéfogyasztási irányzat bemutatása

Csigó Krisztián (2017) Speciality kávé, mint új kávéfogyasztási irányzat bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Csigó Krisztián Szakdolgozat 2017.pdf] PDF
Csigó Krisztián Szakdolgozat 2017.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Horváth Kinga
NEM RÉSZLETEZETT
adjunktus PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: speciality, új irányzat, kávé
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 04. 15:00
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 31. 14:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet