Illés Edina Zita (2014) Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Ez a mű legutolsó verziója.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Cornwall, Angol gasztronómia, Angol konyha, Étkezési szokás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 10. 16:31 |
Utolsó módosítás: | 2015. Nov. 09. 15:55 |
Az archívumban megtalálható verziók
-
Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira. (deposited 2014. Dec. 09. 17:12)
- Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira. (deposited 2014. Dec. 10. 16:31) [Ezt látja]
Actions (login required)
Tétel nézet |