Buda Bettina (2014) Alsó-Bodrogköz kulturális és gasztronómiai értékei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Buda Bettina szakdolgozata 2014.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Bodrogköz, Turizmus, Gasztronómia, Cigánd, Viselet |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 09. 06:44 |
Utolsó módosítás: | 2020. Ápr. 03. 10:41 |
Actions (login required)
Tétel nézet |