Máté Rebeka (2017) Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Máté Rebeka-Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fűszerek felhasználása, friss fűszerek, szárított fűszerek, érzékszervi vizsgálat, fűszerek termesztése |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 02. 14:03 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 30. 11:12 |
Actions (login required)
Tétel nézet |