Mészáros Vivien Brigitta (2017) Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Laktózmentes, Gluténmentes, Glutén és laktóz, Gluténmentes és laktózmentes ételek, Gluténmentes termékek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 05. 09:31 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 30. 10:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |