Csüllög Anna (2017) A fagylalt térhódítása a XXI. századi dizájner termékekig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Csüllög_Anna_Szakdolgozat_2017.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A fagylalt, ahogy 5000 évvel ezelőtt, a 21. században is, talán az egyik legkedveltebb cukrásztermék.A szakdolgozatban figyelmet fordítok a fagylalt gyártása során használt alapanyagok és különböző ételintoleranciák kapcsolatára és a különleges diétát folytató fogyasztók számára kínált lehetséges alternatívákra. Így az alapanyagok és járulékos anyagok mellett egy rövid kitérést teszek a különböző alapanyagok helyettesíthetőségére, illetve a természetes alapanyagokra is a speciális termékeken keresztül.
Angol cím
The expansion of ice cream into the 21st century design products
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Fagylalt történelem, Fagylalt gyártás, Fagylalt összetétel, Dizájner termékek, 21. századi dizájner termékek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 03. 15:13 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 30. 10:31 |
Actions (login required)
Tétel nézet |