Ódor Balázs (2014) Japán konyhaművészetének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZAKDOLG.DOC.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Japán konyhaművészetének elemző bemutatása
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Laktózmentes növényi tej, Falusi turizmus,, FATOSZ, Jogi szabályozás, Szálláshely |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Szep. 26. 10:47 |
Utolsó módosítás: | 2020. Ápr. 03. 10:14 |
Actions (login required)
Tétel nézet |