A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül

Gulyás Zita (2017) A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gulyás Zita Szakdolgozat Véggleges.pdf] PDF
Gulyás Zita Szakdolgozat Véggleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozatomban a borok és gasztronómia, illetve a bor étel párosítást szeretném bemutatni Gál Tibor Pincészetén keresztül. Mennyire ismerik, nem ismerik és tartják be az emberek a szabályokat. Primer és szekunder kutatásokat végeztem a szakdolgozatomhoz. Eredményként elmondható, hogy hallottak már az emberek a párosítás szabályáról, azonban nem használják.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: borok, gasztronómia, egri borvidék, Gál Tibor pincészet, Gál Tibor fúzió
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 02. 14:22
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 29. 15:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet