Gulyás Zita (2017) A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Gulyás Zita Szakdolgozat Véggleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatomban a borok és gasztronómia, illetve a bor étel párosítást szeretném bemutatni Gál Tibor Pincészetén keresztül. Mennyire ismerik, nem ismerik és tartják be az emberek a szabályokat. Primer és szekunder kutatásokat végeztem a szakdolgozatomhoz. Eredményként elmondható, hogy hallottak már az emberek a párosítás szabályáról, azonban nem használják.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | borok, gasztronómia, egri borvidék, Gál Tibor pincészet, Gál Tibor fúzió |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 02. 14:22 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 29. 15:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |