A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva

Szalontai Lilla (2017) A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZALONTAILILLA_szakdolgozat.pdf] PDF
SZALONTAILILLA_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bor, Borok és ételek párosítása, Mercadini, IKON étterem, szőlők
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Ápr. 28. 12:26
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 29. 15:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet