Szalontai Lilla (2017) A borok és ételek harmóniája az IKON Restaurant & Lounge példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZALONTAILILLA_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (4MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Bor, Borok és ételek párosítása, Mercadini, IKON étterem, szőlők |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Ápr. 28. 12:26 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 29. 15:14 |
Actions (login required)
Tétel nézet |