Ákontz Péter (2017) A keserű italok hazai piacának bemutatása az eltérő fogyasztási alkalmak vizsgálatán keresztül. Külkereskedelmi Kar.
PDF
SZAKDOLGOZAT OJG1AM Akontz Peter.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Marketing Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Keserű, Fogyasztási szokások, Campari |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Hegedűsné Orbán Éva |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Ápr. 29. 08:28 |
Utolsó módosítás: | 2022. Okt. 11. 13:28 |
Actions (login required)
Tétel nézet |