Demcsák Tímea (2014) Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Magyar cím
Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Dél-Tirol, Gasztronómia, Tradíció, Borvidékek, Különleges alapanyagok |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 15. 08:26 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 12:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |