„ÉLÉSKAMRÁNK A TANYA” Kézműves termékek a szállodai piacon

Kőfalvi Éva (2017) „ÉLÉSKAMRÁNK A TANYA” Kézműves termékek a szállodai piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLG Kőfalvi Éva 2017.pdf] PDF
SZAKDOLG Kőfalvi Éva 2017.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hamburger Béla
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: helyi termék, kézműves termék, magyar termék, kistermelő, hazai termék, megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott termékek
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Ápr. 28. 11:10
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 09. 09:52

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet