Rizmajer Eszter (2014) A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Rizmajer Eszter_szakdolgozat_2014.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Japán konyha, Japán gasztronómia, Hazai japán étterem, Sushi, Ramen, Japán teaszertartás, Japán sörök |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 08. 18:40 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 15:24 |
Actions (login required)
Tétel nézet |