Szokolai Dóra (2014) A hagyma és annak felhasználása különböző nemzetek konyhájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Szokolai Dóra - szakdolgozat.pdf [thumbnail of Szokolai Dóra - szakdolgozat.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Szokolai Dóra - szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Hagyma, Gasztronómia, Nemzetek konyhája, Gasztronómia története, Hagyma-felhasználás | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász | 
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 08. 20:20 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 15:48 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
