Szokolai Dóra (2014) A hagyma és annak felhasználása különböző nemzetek konyhájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szokolai Dóra - szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Hagyma, Gasztronómia, Nemzetek konyhája, Gasztronómia története, Hagyma-felhasználás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 08. 20:20 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 15:48 |
Actions (login required)
Tétel nézet |